پزشکیان: استعفا نخواهم داد و خواهم ایستاد محسن رضایی: رهبری اجازه امضای تفاهم نامه را دادند / آماده بودیم به اوکراین حمله کنیم/ اجازه باز شدن کریدور دوم در تنگه هرمز را نمی‌دهیم / ضربات شدیدی در جنگ ۱۷ روزه محرم به آمریکا وارد کردیم فرمانده نیروی زمینی سپاه: در کمین گروهک‌های تروریستی و آماده پاسخ قاطعیم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۵ + جزئیات کامل و اسامی استان‌ها خبر مهم مجلس درباره کالابرگ الکترونیکی/ آخرین تصمیم درباره رقم جدید کالابرگ ببینید | همسر شهید حسین رمضانی در اعتراض به هشتگ «نه به اعدام»: قاتل در آخرین ثانیه به چشمان همسرم نگاه کرد و بنزین ریخت فوری / تعطیلی ادارات خوزستان در چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + جزئیات کامل دورکاری و ساعت کاری جدید نیرو‌های شرکتی در انتظار تصمیم نهایی؛ جلسه مشترک مجلس و مجمع چه نتایجی داشت؟ جزئیات درگیری مسلحانه در خوزستان/ شهادت سومین مأمور در شادگان؛ شمار شهدا به سه نفر رسید محمدباقر قالیباف: شب شهادت رهبری چه گذشت؟ / روایت تصمیم‌گیری در ساعات حساس + فیلم جزئیات بمباران قشم با بمب یک تنی آمریکا؛ افشای نیویورک تایمز از حمله به منطقه مسکونی + تصاویر سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود

آیت‌الله رئیسی: ایران آماده اقدام مشترک برای جلوگیری از نسل‌کشی در غزه است

آیت‌الله رئیسی: ایران آماده اقدام مشترک برای جلوگیری از نسل‌کشی در غزه است رئیس‌جمهور گفت: رفع محاصره غیرانسانی غزه و جلوگیری از نسل‌کشی در حال انجام در این منطقه نیازمند اقدام فوری از سوی همه امت اسلامی است و جمهوری اسلامی ایران در این خصوص آماده اقدام مشترک با عراق و همه کشورهای اسلامی دیگر است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۹ - ۲۲ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 14
کد خبر: ۲۰۸۴۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی بعد از ظهر امروز شنبه در گفت‌وگوی تلفنی با «محمد شیاع السودانی» نخست‌وزیر عراق با اشاره به تحرک و پیشرفت روابط دو کشور در دوره اخیر بر تداوم گسترش همکاری‌ها با بهره‌گیری از ظرفیت‌های بسیار ایران و عراق تأکید کرد.

رئیس‌جمهور در ادامه ضمن ابراز مراتب نگرانی عمیق جمهوری اسلامی ایران نسبت به اقدامات ضدانسانی و کشتار مردم بی‌گناه غزه، اظهار کرد: رژیم صهیونیستی می‌کوشد با مجازات دسته‌جمعی و جنایت سیستماتیک انتقام شکست خود از نیروهای مقاومت در میدان نبرد را از غیرنظامیان بی‌دفاع و بی‌گناه بگیرد.

رئیسی قطع آب و برق و جلوگیری از ارسال سوخت و غذا به نوار غزه را مصداق بارز جنایت جنگی و جنایت علیه بشریت توصیف و تصریح کرد: آنچه در غزه شاهد بودیم، نتیجه انباشت خشم ناشی از ظلم و جنایت صهیونیست‌ها بود، اما سران رژیم صهیونیستی تلاش می‌کنند آن را به عوامل بیرونی ربط دهند.

رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: رفع محاصره غیرانسانی غزه و جلوگیری از نسل‌کشی در حال انجام در این منطقه نیازمند اقدام فوری از سوی همه امت اسلامی است و جمهوری اسلامی ایران در این خصوص آماده اقدام مشترک با عراق و همه کشورهای اسلامی دیگر است.

«محمد شیاع السودانی» نخست‌وزیر عراق نیز در این گفت‌وگوی تلفنی ضمن تأکید بر تداوم گسترش روابط دو کشور، از مواضع اصولی رهبر معظم انقلاب اسلامی، دولت و ملت ایران در حمایت از مردم مظلوم فلسطین قدردانی کرد و گفت: آنچه امروز در غزه در حال رخ دادن است یک نسل‌کشی دسته جمعی و در تلافی شکست بزرگی است که رژیم صهیونیستی در میدان از مجاهدان مقاومت متحمل شده است.

نخست‌وزیر عراق افزود: مقامات رژیم صهیونیستی به‌دنبال آن هستند که خشم خود را بر سر غیرنظامیان بی‌گناه خالی کنند و از همین رو همه کشورهای اسلامی موظف هستند برای توقف این روند از همه ظرفیت‌های خود بهره بگیرند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار